Gemeentebestuur zoekt drie maatschappelijk werkers algemeen maatschappelijk werk

vrijdag 15 maart 2019

Het gemeentebestuur zoekt drie voltijdse maatschappelijk werkers algemeen maatschappelijk werk, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau B. Solliciteren kan tot en met 31 maart 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Ben jij een maatschappelijk werker in hart en nieren? De wereld verbeteren, dat is altijd jouw droom geweest. Wij zijn op zoek naar jou! Als maatschappelijk werker zorg je  ervoor dat het recht op maatschappelijke dienstverlening verzekerd is om inwoners van de gemeente Mol in staat te stellen om:

• een leven te leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid
  • om te gaan met problemen en verstoringen in het functioneren binnen hun sociale omgeving
  • hun noodsituatie op te heffen of te verbeteren.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk werk of een daarmee gelijkgesteld diploma, ofwel een diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg of een daarmee gelijkgesteld diploma;
  • EN in het bezit zijn van rijbewijs B.

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke, mondelinge en psychotechnische proef.

Voor personeelsleden van de gemeente Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten naar de vacature op het intranet of informatie opvragen bij afdeling personeel.

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 31 maart 2019 je sollicitatiebrief samen met

• je curriculum vitae;
  • een kopie van het gevraagde diploma;
  • een kopie van je rijbewijs;

per mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan Gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Je kan de volledige functiebeschrijving hier raadplegen.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be