Gemeentebestuur zoekt jobstudenten verzorging woonzorgcentrum Ten Hove

dinsdag 12 maart 2019

Het gemeentebestuur zoekt vier jobstudenten voor de dienst verzorging in het woonzorgcentrum in Ten Hove voor augustus en september. Draag jij ouderen een warm hart toe en zoek je  naar een boeiende vakantiejob? Vul dan het e-formulier ‘jobstudenten verzorging woonzorgcentrum, aanvraagformulier’ in. Verstuur dit ten laatste op 22 maart 2019.

Samen met een team van verpleegkundigen en verzorgenden sta je in voor de verzorging van onze bejaarde bewoners. Je draagt bij tot het creëren van een aangename woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je ziet voortdurend toe op het comfort en de veiligheid van de bewoner. Je bouwt graag mee aan een warme en zorggerichte cultuur. Je bent bereid om in shiften te werken en in het weekend. Het gaat over een 80% tewerkstelling in de gevraagde periodes die je kan terugvinden op het aanvraagformulier.

Voorwaarden?

Je moet voldoen aan volgende toelatingsvoorwaarden:

• Je bent minstens 18 jaar.
  • Jobstudenten mogen geen juwelen of festivalbandjes dragen.
  • Je beschikt over
    • een studiegetuigschrift 6de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting verzorging
      of
    • diploma 7de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting thuis- en bejaardenzorg of kinderzorg
      of
    • een diploma van het eerste jaar verpleegkunde of alle gelijkgestelde diploma’s.
  • Je doet mee aan een sollicitatiegesprek.
  • Je bent beschikbaar tijdens de periodes die je kan terugvinden op het aanvraagformulier.

Hoe solliciteren?

Vul het e-formulier ‘jobstudenten verzorging woonzorgcentrum, aanvraagformulier’ in via www.gemeentemol.be/vacatures. Verstuur dit ten laatste op 22 maart 2019. Na ontvangst van je aanvraagformulier, controleren wij of je in aanmerking komt en nemen we contact op om een afspraak te maken.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagnamiddag 3 april 2019.  Als je verhinderd bent, laat ons dit zo snel mogelijk weten zodat we een andere afspraak kunnen inplannen.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 84, vacature@gemeentemol.be