Gemeentebestuur zoekt jobstudenten schoonmaak voor juli en augustus

dinsdag 12 maart 2019

Het gemeentebestuur zoekt jobstudenten schoonmaak voor juli en augustus 2019.  Ben je minimum 17 jaar en studeer je nog? Vul dan het e-formulier ‘jobstudenten schoonmaak, aanvraagformulier’ in. Verstuur dit ten laatste op 26 maart 2019.

Als medewerker van onze poetsdienst sta je in voor het schoonmaken van gemeentelijke gebouwen op verschillende locaties.  Je hebt oog voor netheid en hygiëne en kan zelfstandig en in team je taken volbrengen.  Bovendien ben je flexibel ingesteld. Je presteert dagelijks onder een vast werkrooster.

Voorwaarden

Kandidaten moeten minimum 17 jaar worden in het jaar van indiensttreding en nog studeren. We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt voor de taken die je worden toegewezen.

Hoe solliciteren?

Vul het e-formulier ‘jobstudenten schoonmaak, aanvraagformulier’ in. Verstuur dit ten laatste 26 maart 2019.

Bij meer dan 12 kandidaten gebeurt er een CV-screening op volgende criteria:

• ervaring als jobstudent
  • ervaring in de schoonmaak

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 17 april 2019. Je wordt per mail uitgenodigd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 45, vacature@gemeentemol.be