Gemeentebestuur zoekt jobstudenten uitvoeringsdienst – magazijn in juli

dinsdag 12 maart 2019

Het gemeentebestuur zoekt jobstudenten voor de uitvoeringsdienst – magazijn in de maand juli. Ben je minimum 17 jaar en studeer je nog? Vul dan het e-formulier ‘jobstudenten magazijn, aanvraagformulier’ in. Verstuur dit ten laatste op 26 maart 2019.

Als jobstudent sta je mee in voor de goede werking van het magazijn in de maand juli. Je helpt mee bij de inventarisatie van de voorraden, legt materialen klaar, neemt pakketten in ontvangst en voert waar nodig kleine klussen uit in het magazijn. Je beschikt over administratieve maar ook technische vaardigheden en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Voorwaarden

Kandidaten moeten minimum 17 jaar zijn op datum van indiensttreding en nog studeren. We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt voor de taken die je worden toegewezen.

Hoe solliciteren?

Vul het e-formulier ‘jobstudenten magazijn, aanvraagformulier’ in. Verstuur dit ten laatste 26 maart 2019.

Bij meer dan 12 kandidaten zal er een CV-screening gebeuren op volgende criteria:

• ervaring als jobstudent
  • ervaring met administratieve taken/magazijnwerk

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 9 april 2019. Je wordt per mail uitgenodigd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 45, vacature@gemeentemol.be