Gemeentebestuur zoekt jobstudenten toerisme voor augustus en september

maandag 11 maart 2019

Het gemeentebestuur zoekt jobstudenten voor de dienst toerisme voor de maanden augustus en september 2019.  Ben je minimum 18 jaar en studeer je nog? Vul dan het e-formulier ‘Jobstudenten toerisme, aanvraagformulier’ in. Verstuur dit ten laatste op 25 maart 2019.

Ben je geïnteresseerd in vakantiewerk in ons toeristisch informatiekantoor? We zoeken jongeren met kennis van de streek, die zelfstandig kunnen werken en bereid zijn tot weekendwerk. Je verstrekt informatie aan binnen- en buitenlandse toeristen. Verder verwachten we de nodige communicatieve vaardigheden en moet je met de computer kunnen werken.

Voorwaarden

Kandidaten moeten minimum 18 jaar zijn op datum van indiensttreding en nog studeren. We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt voor de taken die je worden toegewezen.

Hoe solliciteren?

Vul het e-formulier ‘jobstudenten toerisme, aanvraagformulier’ in via www.gemeentemol.be/vacatures. Verstuur dit ten laatste 25 maart 2019.

Bij meer dan 12 kandidaten gebeurt er een CV-screening op volgende criteria:

• ervaring als jobstudent
  • ervaring in de toeristische sector

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 19 april 2019. Je wordt per mail uitgenodigd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 45, vacature@gemeentemol.be