Gemeentebestuur zoekt halftijds technisch assistent externe poetsdienst

maandag 11 maart 2019

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds technisch assistent externe poetsdienst (D1-D3). Het gaat om een contract voor bepaalde duur van drie maanden. Solliciteren kan tot uiterlijk maandag 18 maart. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, ter attentie van Jonas Van Olmen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

We zoeken een gemotiveerde poetshulp om bij bejaarden thuis te poetsen. Je staat mee in voor een nette, hygiënische en gezellige leefomgeving voor de cliënten. Je zorgt voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je taken bestaan uit opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren en ramen lappen. Je werkt enkel in de voormiddag.

Interesse?

Bezorg ons uiterlijk maandag 18 maart 2019 jouw sollicitatiebrief met motivatie en je curriculum vitae. Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Bezorg je sollicitatie op volgende manier:

• Bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be
    of
  • per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, ter attentie van Jonas Van Olmen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol

Als je in aanmerking komt, nodigen we je telefonisch uit. De selecties vinden plaats op woensdagnamiddag 20 maart.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be