Naar inhoud
Gemeente Mol

Koop in april compost in containerpark en krijg gratis tuinhandschoenen cadeau

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 27 maart 2019

Wie in april in de containerparken van Gompel en Millegem compost koopt, krijgt gratis een paar tuinhandschoenen cadeau (1 paar per klant per aankoop). En dit zolang de voorraad strekt. Met de compostactie ‘Ik draag Vlaco-compost op handen’ wil Vlaco de verkoop van compost op de containerparken stimuleren en compost met al zijn eigenschappen in de kijker zetten.

De lente is het ideale moment om je tuin te verwennen met een extra vitaminekuur. Strooi fijne compost op je gazon en leg een flinke laag tussen de bloemen en planten. Ook het mengen van compost in de plantenbakken is een heuse weldaad. Zo ben je deze zomer zeker van een stralend gezonde tuin en weelderig bloeiende bloemenperken.

 

Vlaco-compost

Kies voor Vlaco-compost als duurzame bodemverbeteraar, zorgvuldig gerecycleerd uit organisch materiaal. Je sluit de biologische kringloop en je kiest voor een lokaal product. Compost brengt meer structuur in de bodem waardoor plantenwortels en bloembollen gemakkelijker zuurstof, vocht en voedsel vinden. Zo zijn ze beter bestand tegen ziektes en wateroverlast.

Meer info: IOK Afvalbeheer, 014 56 27 75, afvalbeheer@iok.be