Naar inhoud
Gemeente Mol

Ideeënmarkt gemist? Geef je mening online via www.gemeentemol.be/watdenkjij

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 15 maart 2019

Bij de start van deze nieuwe beleidsperiode zitten we boordevol plannen, ideeën en voorstellen. Daarmee willen we de komende zes jaar van onze prachtige gemeente een nog betere plek maken.  Wat vind jij van onze ideeën? Heb je zelf een uitstekend voorstel? Geef voor 30 maart je mening op onze online ideeënmarkt. Surf snel naar www.gemeentemol.be/watdenkjij.

Inwoners die niet aanwezig konden zijn op de ideeënmarkt van 14 maart, zijn welkom om online hun mening te geven. Via www.gemeentemol.be/watdenkjij kan je online reageren op de ideeën van het gemeentebestuur maar ook op de voorstellen van andere inwoners. Op die manier krijgen we een duidelijk zicht op wat jij belangrijk vindt voor een #MooiMol! Ook wie benieuwd is naar de mening van anderen, kan een kijkje nemen op dit online platform.

 

Hulp nodig om je te registreren op het online platform? Digiweten staat voor je klaar

Wil je online je mening geven maar kan je hulp gebruiken bij je registratie of bij het plaatsen van je ideeën of reacties? Kom dan tussen 14 en 30 maart langs op de vrije inloopmomenten van Digiweten in het computerlokaal van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28:

  • Dinsdag van 13.30 tot 16.30 uur
  • Vrijdag van 9 tot 12 uur
  • Zaterdag van 9 tot 12 uur

Opmaak meerjarenplan
2019 – het eerste jaar na de verkiezingen van 14 oktober – staat in het teken van het opstellen van een meerjarenplan 2020-2025. Dit plan vertelt wat we de komende zes jaar willen realiseren én hoe we dit gaan betalen. Eind dit jaar moet ons plan klaar zijn. Het maken van een plan, begint met sterke ideeën. Dankzij de online ideeënmarkt krijg jij de kans je mening te geven, want we maken samen #MooiMol.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 68, communicatie@gemeentemol.be