Wat denk jij? Kom naar de ideeënmarkt op 14 maart en maak samen #MooiMol!

maandag 11 maart 2019

Bij de start van deze nieuwe beleidsperiode zitten we boordevol plannen, ideeën en voorstellen. Daarmee willen we de komende zes jaar van onze prachtige gemeente een nog betere plek maken.  Wat vind jij van onze ideeën? Heb je zelf een uitstekend voorstel? Vertel het ons tijdens de ideeënmarkt op 14 maart! Je bent doorlopend welkom van 13.30 tot 21.30 uur in tentoonstellingsruimte van De Zwaan, Markt 28. We voorzien een gratis traktatie voor elke bezoeker. Mis deze unieke kans niet!

2019 – het eerste jaar na de verkiezingen van 14 oktober – staat in het teken van het opstellen van een meerjarenplan 2020-2025. Dit plan vertelt wat we de komende zes jaar willen realiseren én hoe we dit gaan betalen. Eind dit jaar moet ons plan klaar zijn. Het maken van een plan begint met sterke ideeën. En daarvoor kijken we ook naar jou, want we maken samen #MooiMol.

Jij bent onze expert
Dromen is in deze fase nog toegelaten. In onze gemeente beschikken we over meer dan 36.000 experts die mee kunnen dromen: onze inwoners. Ongetwijfeld leven er ook bij jou tal van ideeën. Wat denk jij? Kom langs en laat van je horen!

Geef je mening en ga in gesprek
Op de ideeënmarkt van donderdag 14 maart krijg je de kans om op een interactieve manier jouw mening te geven over onze voorstellen. Je kan ook volledige nieuwe voorstellen of bemerkingen geven. Ter plaatse is het mogelijk vragen te stellen en in gesprek te gaan met onze beleidsverantwoordelijken en experts.

Online ideeënplatform van 14 tot 30 maart
Bezet op donderdag 14 maart of wil je online je mening geven? Registreer je dan nu op www.gemeentemol.be/watdenkjij. Iedereen die geregistreerd is, kan van 14 tot 30 maart reageren op onze voorstellen of zelf nieuwe ideeën indienen. Op jouw ideeën kunnen andere inwoners dan weer reageren. Des te meer overleg en discussie, des te beter. Wij zijn alvast benieuwd naar wat jullie denken!

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 68, communicatie@gemeentemol.be