Gemeentebestuur zoekt een halftijds technisch assistent schoonmaak

vrijdag 8 maart 2019

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds technisch assistent schoonmaak in contractueel dienstverband, niveau D. Het gaat om een contract voor bepaalde duur van 3 maanden. Vul dan ten laatste op 24 maart 2019 het online sollicitatieformulier in op onze website. Meer info vind je via www.gemeentemol.be > vacatures.

Hou je graag alles spik en span? Ben je op zoek naar een halftijdse job in de vroege uurtjes? Solliciteer dan voor de functie van technisch assistent schoonmaak.

Als medewerker van onze poetsdienst sta je in voor het schoonmaken van de gemeentelijke gebouwen. Je hebt oog voor netheid en hygiëne en kan zelfstandig en in team je taken volbrengen. Bovendien ben je flexibel ingesteld en werk je graag op verschillende locaties.

• Een contract bepaalde duur voor 3 maanden
  • Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer

• Geen diplomavoorwaarden

Interesse?

Vul ten laatste op 24 maart 2019 het online sollicitatieformulier in op onze website (www.gemeentemol.be/vacatures).

De selectieproeven zullen doorgaan op 1 april 2019.

Als we meer dan 12 geldige kandidaturen ontvangen kan er een cv-screening gebeuren op basis van het sollicitatieformulier. Volgende criteria zullen hierbij beoordeeld worden: relevante ervaring en opleiding, motivatie en voeling met de job. Staaf je kandidatuur met voldoende informatie over deze criteria.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be, www.gemeentemol.be/vacatures