Gemeentebestuur zoekt maatschappelijk werker activering

vrijdag 8 maart 2019

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds maatschappelijk werker activering in contractueel dienstverband, niveau B, voor bepaalde duur tot en met 31 december 2019. Solliciteren kan tot en met 21 maart 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. .

Als maatschappelijk werker activering begeleid je onze cliënten naar een werk(ervaring) of een opleiding of een combinatie van de beide door een individueel stappenplan voor onze cliënt uit te werken. Je doet dit met als doel het recht op maatschappelijke dienstverlening te verzekeren om mensen in staat te stellen een leven te leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid, om te gaan met problemen en verstoringen in het functioneren binnen hun sociale omgeving en hun noodsituatie op te heffen of te verbeteren.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van ofwel een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of een daarmee gelijkgesteld diploma, ofwel een diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg of een daarmee gelijkgesteld diploma.
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 21 maart 2019 je sollicitatiebrief samen met:

• je curriculum vitae
  • een kopie van het gevraagde diploma
  • een kopie van je rijbewijs

via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een mondelinge proef die plaatsvindt op vrijdag 29 maart 2019.

Het gaat over een snelle indiensttreding.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be