Naar inhoud
Gemeente Mol

Bekijk online grabbelpasbrochure paas- én zomervakantie via www.gemeentemol.be

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 7 maart 2019

Bekijk hier online de grabbelpasbrochure met alle activiteiten voor de paas- én zomervakantie. Op maandag 11 maart wordt deze brochure in alle Molse kleuter- en lagere scholen verdeeld. Om stress te vermijden bij ouders en hun kinderen die willen inschrijven voor de grabbelpasactiviteiten, werkt het gemeentebestuur voortaan met een lotingsysteem. Zo krijgt iedereen dezelfde kansen.

 

 

 

 

 

 

Ga je niet in Mol naar school of wil je een extra exemplaar? Ga dan langs bij één van volgende locaties:

 • Jeugddienst, Markt 28
 • Bibliotheek, Molenhoekstraat 2
 • Dienst toerisme, Markt 1a
 • Sportdienst, Rode-Kruislaan 20
 • Informatie- en onthaalbalie, Molenhoekstraat 2
 • Dienst samenlevingsopbouw, Jakob Smitslaan 22
 • Ons Huis, Bresserdijk 4
 • Ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71

Hoe werkt het lotingsysteem?

 1. Ouders ontvangen de grabbelpasbrochure via de school van hun kind of downloaden hier de brochure.
 2. Ouders hebben één week de tijd om de brochure rustig te bekijken.
 3. Ouders selecteren de activiteiten voor de loting via de webshop.
 4. De loting zelf vindt plaats op 21 en 22 maart.
 5. Op 25 maart maken we de resultaten bekend. Ouders vinden in het winkelmandje van de webshop het resultaat terug.
 6. De inschrijvingen zijn pas definitief na betaling. Ouders krijgen hiervoor enkele werkdagen de tijd. Betaal je te laat? Dan worden alle inschrijvingen geannuleerd.

Voor welke activiteiten passen we de loting toe?

De loting wordt enkel toegepast op activiteiten waarvoor meer kinderen zich kandidaat stellen dan het aantal beschikbare plaatsen (volzette activiteiten). Selecteer je een activiteit waarvoor voldoende beschikbare plaatsen zijn, dan kan je kind na de loting ook effectief deelnemen.

Wat met broers, zussen en niet-inwoners?

Het lotingsysteem houdt rekening met gezinsrelaties. Dat wil zeggen dat broers en zussen worden samengehouden. Ofwel kunnen ze allemaal deelnemen aan een activiteit ofwel niemand. Niet-inwoners kunnen niet deelnemen aan de loting. Ze krijgen wel de kans om in te schrijven voor de open plaatsen na afloop van de loting.

Gebruikersnaam en wachtwoord

Elk kind heeft een gebruikersnaam en wachtwoord nodig dat toegang geeft tot het inschrijvingsprogramma. Heb je dit nog niet? Maak dan tegen 11 maart voor elk kind apart een gebruikersnaam en wachtwoord aan via www.gemeentemol.be/grabbelpas via ‘aanmelden als nieuwe gebruiker’. Wie eerder al deelnam aan Grabbelpas of de activiteiten van de sportdienst heeft al een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze kan je opnieuw gebruiken.

Met één gebruikersnaam al je kinderen inschrijven?

Wil je verschillende kinderen van één gezin (zelfde adres) tegelijkertijd inschrijven? Maak dan voor elk kind apart én voor het gezinshoofd (mama of papa) een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Stuur vervolgens vóór 18 maart een mail naar jeugddienst@gemeentemol.be of sportactiviteiten@gemeentemol.be met de namen van de kinderen en de naam van het gezinshoofd. Wij zorgen voor het aanmaken van de gezinsrelatie. Je krijgt van ons een bevestigingsmail als het in orde is.

Meer info: jeugddienst - sportdienst, 014 33 05 30 of 014 33 05 04, jeugddienst@gemeentemol.be of sportactiviteiten@gemeentemol.be