Gemeentebestuur zoekt jobstudent dienst samenlevingsopbouw in de zomervakantie

woensdag 6 maart 2019

Het gemeentebestuur zoekt een jobstudent om van 5 tot en met 23 augustus 2019 aan de slag te gaan bij de dienst samenlevingsopbouw. Ben je minimum 18 jaar en studeer je nog? Vul dan via www.gemeentemol.be het e-formulier ‘Jobstudent dienst samenlevingsopbouw zomer 2019, aanvraagformulier’ in. Verstuur dit ten laatste op 20 maart 2019

Als jobstudent bij de dienst samenlevingsopbouw sta je in voor het uitwerken en begeleiden van een taalkamp (overdag) voor anderstalige kinderen. Je hebt een hart voor werken met kinderen en jongeren, bent creatief, kan vlot in team en zelfstandig functioneren, en durft leiding nemen. Bovendien ben je flexibel ingesteld.

Voorwaarden

Kandidaten moeten minimum 18 jaar zijn op datum van indiensttreding en nog studeren. We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt voor de taken die je worden toegewezen.

Hoe solliciteren?

Vul via www.gemeentemol.be het e-formulier ‘Jobstudent dienst samenlevingsopbouw zomer 2019, aanvraagformulier’ in. Verstuur dit ten laatste op 20 maart 2019. Bij meer dan twaalf kandidaten gebeurt er een CV-screening op volgende criteria:

• ervaring als jobstudent
  • ervaring als animator/in jeugdwerk

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 12 april. Je wordt per mail uitgenodigd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 45, vacature@gemeentemol.be