Naar inhoud
Gemeente Mol

Gemeente legt vrijwilligers in de watten tijdens Week van de Vrijwilliger

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 25 februari 2019

Met een overheerlijk ontbijtbuffet én een leuke fotowedstrijd toont het gemeentebestuur zijn waardering voor inwoners die zich vrijwillig inzetten. Om hen in de kijker te zetten, verspreiden we stoere tattoos die organisaties en verenigingen kunnen uitdelen aan hun vrijwilligers. Bedoeling is dat ze een foto insturen waarbij de vrijwilligers poseren met hun tattoo. De vereniging met de coolste foto wint een pretpakket. Daarnaast nodigen we vrijwilligers van het lokaal bestuur uit op een overheerlijk ontbijtbuffet.

Van 23 februari tot 3 maart viert Vlaanderen de ‘Week van de Vrijwilliger’. Omdat onze gemeente gelooft in de kracht van vrijwilligerswerk, staat de hele maand maart in het teken van vrijwilligers.  

Fotowedstrijd voor alle vrijwillige inwoners
Ter gelegenheid van de ‘Week van de Vrijwilliger’ liet dienst samenlevingsopbouw stoere tattoos maken. Werkt jouw vereniging met vrijwilligers? Bestel de tattoos dan als attentie voor jouw vrijwilligers. Laat hen nadien samen poseren en bezorg ons voor 24 maart een coole foto via www.gemeentemol.be/weekvandevrijwilliger. De coolste foto wint een pretpakket. Alle ingestuurde foto’s verschijnen op de facebookpagina van gemeente Mol en dienst samenlevingsopbouw.

Ontbijtbuffet voor vrijwilligers lokaal bestuur
Op zondag 3 maart verwennen we de vrijwilligers die onze eigen diensten versterken met een overheerlijk ontbijtbuffet. Een 300-tal vrijwilligers schreef zich in.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, Inne Dierckx, inne.dierckx@gemeentemol.be, 014 33 16 16