Buurtbewoners Donk organiseren speelnamiddagen voor warmere buurt

donderdag 21 februari 2019

Enkele buurtbewoners van Donk organiseerden op 20 februari voor de vierde keer op rij een speelnamiddag voor de kinderen uit de buurt. De kinderen en hun ouders reageren enthousiast op dit initiatief. De speelnamiddagen geven de kinderen een fijne namiddag én zorgen voor meer warme contacten tussen de buurtbewoners. Een succes dat zeker een vervolgt kent!

Enkele buurtbewoners van Donk sloegen de handen in elkaar om speelnamiddagen te organiseren voor de kinderen uit de buurt. Ouders en grootouders zijn welkom om de kinderen te vergezellen en er samen een fijne namiddag van te maken. De speelnamiddagen gaan door in de scoutslokalen en het gemeenschapshuis van Donk. Ze lokten telkens zo’n 20 kinderen tussen 1 en 10 jaar. Het initiatief wordt warm onthaald door de buurt. Het geeft de bewoners de kans om elkaar op een informele manier beter te leren kennen. De dienst samenlevingsopbouw zorgt voor de nodige ondersteuning van de vrijwilligers.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, 014 33 16 22, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be