Naar inhoud
Gemeente Mol

Gebeten door jeugdwerk? Jeugdhuis Tydeeh zoekt nieuwe enthousiaste coördinator!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 13 februari 2019

Het tofste jeugdhuis van de Kempen, jeugdhuis Tydeeh zoekt een nieuwe coördinator. Je wordt het aanspreekpunt voor jongeren en externe partners en stuurt een leuk team aan, waaronder de collega’s die zich ontfermen over het ondernemingsproject M.ond en het kunstproject M.art. Interesse? Stuur je kandidatuur naar voorzitter@tydeeh.be voor maandag 4 maart, 12 uur!

Samen met je collega’s, de jongerenkern en de raad van bestuur bedenk en organiseer je activiteiten die het jeugdhuis als ontmoetingsplek nog aantrekkelijker maakt voor jongeren. Door jou vinden ze nog sneller de weg naar het jeugdhuis! Je begeleidt hen ook als een echte coach bij het organiseren van allerhande activiteiten, optredens, feestjes, uitstappen, .... Door jouw organisatietalent en praktische ingesteldheid help je jongeren bij het realiseren van hun ideeën.

Nauw samenwerken
Je werkt daarnaast nauw samen en zet samenwerkingsverbanden op met verschillende partners en organisaties (scholen, jeugddienst, gemeente, jeugdraad…) om van Mol een nog aantrekkelijkere jongerengemeente te maken. Verder beheer je als goede huisvader/moeder de financiën, de verhuur en het onderhoud van onze infrastructuur (repetitieruimte, café, zaal…) en de administratie. Je neemt ten slotte als goede people manager een algemene coördinerende rol op binnen het team en stuurt bij waar nodig. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de RvB (raad van bestuur) en de gemeentelijke diensten.

Profiel

  • Je bent gebeten door jeugdwerk en kan hierin relevante ervaring aantonen. Je behaalde bij voorkeur een bachelordiploma. Jouw enthousiasme, verantwoordelijkheidszin en energie zijn kenmerkend: je neemt anderen op sleeptouw, inspireert en neemt initiatief.
  • Door jouw creativiteit zorg je steeds voor dat extraatje in het activiteitenaanbod. Je bewandelt geen platgetreden paden, maar komt vaak verrassend uit de hoek. Daarnaast heb je aandacht voor alle jongeren in Mol en stel je je programmatie hierop af.
  • Je bent een communicatietalent en onderhoudt goede relaties met het gemeentebestuur, de jongeren en je collega’s. Administratief ben je nauwkeurig en stipt. Regelmatig administratief werk (loonverwerking, facturatie, …) schrikt je niet af.
  • Regelmatig avond- en weekendwerk schrikt je niet af, dit hoort nu eenmaal bij deze topjob!

Aanbod

  • Je komt terecht in een topteam en een jeugdhuis dat bruist.
  • Een groep gemotiveerde jongeren en een ruimdenkende RvB.
  • Kansen om mee te werken aan de uitbouw van een jeugdhuis met veel potentieel en een mooie infrastructuur.
  • Een vast contract met verloning volgens barema B1C in PC 329.011.
  • Een verantwoordelijke functie waarin initiatief en inbreng erg gewaardeerd worden.

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar voorzitter Stef Vandycke via voorzitter@tydeeh.be en dit voor maandag 4 maart, 12 uur.

Meer info: jeugdhuis Tydeeh, 014 32 12 83, voorzitter@tydeeh.be