Gemeentebestuur zoekt theatertechnicus

vrijdag 8 februari 2019

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds theatertechnicus, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau C. Solliciteren kan tot en met 24 februari 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Heb jij een passie voor de theatertechnische wereld? Hou je van een afwisselend takenpakket en werkrooster? Twijfel dan niet en stel je kandidaat voor deze functie.

Cultuurcentrum 't Getouw organiseert elk seizoen een 85-tal podiumvoorstellingen en zorgt steeds voor een kwalitatief, breed en gevarieerd aanbod: van theater tot film, muziek en cabaret, van tentoonstellingen en cursussen tot school- en familievoorstellingen.

Als theatertechnicus van ons cultuurcentrum maak je deel uit van een team van een vijftal technische medewerkers. Samen met je collega’s sta je in voor het voorbereiden, opvolgen, organiseren en leveren van technische ondersteuning van de geplande activiteiten van Cultuurcentrum 't Getouw en van ‘derden’ zoals andere gemeentediensten, verenigingen, scholen en commerciële organisaties. Dit voornamelijk in Schouwburg Rex en Zaal ’t Getouw, maar ook op andere locaties. Je onderhoudt de materialen en infrastructuur en beschikt over een goede kennis van podiumtechnieken zoals licht, geluid, beeld, netwerken en veiligheidsaspecten. Je bent flexibel inzetbaar en je kan ook zelfstandig werken in deze dynamische en creatieve omgeving. Je werkt onder leiding van de hoofdtheatertechnieker.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren (ook weekend- en avondwerk)
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs, bij voorkeur in een technische richting. Een extra opleiding podium- of theatertechnieken is een pluspunt.

Voor personeelsleden van de gemeente Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten naar de vacature op het intranet of informatie opvragen bij Stephanie Jansen (vacature@gemeentemol.be of 014 33 09 44).

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 24 februari 2019 je sollicitatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van het vereiste diploma

bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be