Naar inhoud
Gemeente Mol

Gemeentebestuur zoekt deskundige aankoop en aanbestedingen

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 4 februari 2019

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds deskundige aankoop en aanbestedingen, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau B. Solliciteren kan tot en met 17 februari 2019. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als deskundige aankoop en aanbestedingen ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, organiseren, adviseren, administratief beheren en analyseren van aankoop- en aanbestedingsdossiers. Je staat hoofdzakelijk in voor het coördineren en voeren van procedures voor diverse overheidsopdrachten, met als specialisatie de overheidsopdrachten van werken (wegeniswerken, infrastructuurprojecten,…).  In dat opzicht werk je nauw samen met de ingenieurs. Na de gunning sta je in voor het administratief beheren en opvolgen van deze overheidsopdrachten. Daarnaast ondersteun je het diensthoofd in de algemene werking van de dienst aankoop en aanbestedingen.

Ons aanbod

  • Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

  • In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

Voor personeelsleden van gemeente Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten tot de vacature op het intranet of informatie opvragen bij Tom Smet (vacature@gemeentemol.be of 014 33 09 52).

Interesse?

Bezorg ten laatste op 17 februari 2019 je sollicitatiebrief samen met

  • je curriculum vitae
  • een kopie van het gevraagde diploma

bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure.  De schriftelijke proef staat gepland op 14 maart 2019 (18.30 uur), de mondelinge proef op 27 maart 2019 (vanaf 9 uur). De beste kandidaat wordt uitgenodigd voor een assessment.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd. 

Je kan de volledige functiebeschrijving hier raadplegen.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be