Kinderopvang nodig tijdens krokusvakantie? Online reserveren vanaf 9 februari

maandag 28 januari 2019

Inschrijven voor de buitenschoolse kinderopvang in de krokusvakantie verloopt via de online reservatiesoftware. Heb jij tijdens de krokusvakantie, van 4 tot en met 8 maart, kinderopvang nodig? Vanaf zaterdag 9 februari, 9 uur, mag je online reserveren tot en met de werkdag voor het opvangmoment (11 uur).

De opvang tijdens de krokusvakantie vindt plaats in twee kinderclubs: Kinderclub Krekeltje, Molderdijk 27, biedt opvang voor kinderen geboren in 2015 of eerder; Kinderclub Hommeltje, Beukenbosstraat 15, biedt plaats voor kinderen geboren in 2015 of later.

Hiervoor gelden volgende afspraken:

• Je kan vanaf zaterdag 9 februari, 9 uur, reserveren tot de werkdag voor het opvangmoment (11 uur).
  • Je reserveert per kind en per opvangmoment via het online reservatiesysteem.
  • Je vermeldt telkens het vermoedelijke breng- en ophaaluur.
  • Voor het toekennen van de plaatsen volgen we de chronologie van reserveren.
  • Als je kind op de reservelijst staat, is het niet effectief ingeschreven en kunnen we je kind die dag niet opvangen.
  • Annuleren? Je kan annuleren tot de werkdag voor het opvangmoment (11 uur). Mogelijks wordt hiervoor een reserveringsbijdrage aangerekend.

Meer info: dienst buitenschoolse kinderopvang, 014 33 05 31, bkomol@gemeentemol.be