Naar inhoud
Gemeente Mol

Inschrijven aanvragen zwemlessen Vita Zwemschool vanaf dinsdag 22 januari

inschrijven Vita Zwemschool
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 17 januari 2019

Vanaf dinsdag 22 januari kan je je via vita-denuyt.be registreren om in te schrijven voor de zwemlessen van de Vita Zwemschool. De zwemlessen vinden plaats in het nieuwe zwembadencomplex Vita Den Uyt, Rode-Kruislaan. Een eerste lessenreeks start de week na de paasvakantie. Let op! Dit is geen definitieve inschrijving, maar een aanvraag. Op basis van de aanvragen, wordt een planning opgemaakt. De aanvragen worden chronologisch verwerkt.

De Vita Zwemschool werkt volgens het nieuwe leerlijn Fred Brevet. Dit is een nieuwe meer praktische aanpak om kinderen (vanaf 6 maanden) waterveilig te maken in de eerste plaats en tegelijkertijd is het een kapstok van waterwennen naar leren zwemmen tot zwemsport. 

In welke groep opstarten?

Bekijk alvast in welk groepje je jouw kindje kan laten opstarten via vita-denuyt.be/zwembad/zwemschool/. Tijdens een testmoment bepaalt de lesgever of je keuze juist was.

Lessenreeks

Elke lessenreeks bestaat uit acht lessen van 30 of 45 minuten. De eerste lessenreeks start na de paasvakantie. De groepjes bestaan maximum uit 10 kinderen.

Ook in het aanbod

De Vita Zwemschool voorziet ook een aanbod voor volwassenen waaronder:

  • Aquagym
  • Start-to-swim
  • Start-to-crawl
  • Keep on swimming

Meer info: Vita Zwemschool, zwemschoolmol@vitagroep.be