Jobstudenten gezocht voor begeleiden sportkampen paas- en zomervakantie

woensdag 16 januari 2019

De sportdienst zoekt jobstudenten voor het begeleiden van sportkampen tijdens de paas- en zomervakantie. Ben je minimum 18 jaar en studeer je nog? Vul dan het e-formulier ‘jobstudenten sportdienst schoolvakanties, sollicitatieformulier’. Verstuur dit ten laatste op 6 maart 2019.

Gebeten door de sport? Kan je sportactiviteiten op een leuke en creatieve manier overbrengen aan kinderen? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat om tijdens de paas- en/of zomervakantie  sportkampen te begeleiden. De kampen gaan door in sporthal Den Uyt of op locatie. Je weet ruim op voorhand welke kampen je mag begeleiden en waar ze plaatsvinden.

Voorwaarden

• Kandidaten moeten minimum 18 jaar zijn op datum van indiensttreding en nog studeren.
  • Feeling met sport is een belangrijke vereiste.
  • We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt voor het begeleiden van een activiteit.
  • Kandidaten die een sport-, kiné-, pedagogische opleiding volgen hebben een voordeel maar dit is geen vereiste.
  • Ervaring met kinderen en jongeren, als jeugdtrain(st)er of leid(st)er in de jeugdbeweging, is een voordeel.

Hoe solliciteren?

Vul het e-formulier ‘jobstudenten sportdienst schoolvakanties, sollicitatieformulier’. Verstuur dit ten laatste op 6 maart 2019.

Kandidaten die in aanmerking komen, worden via mail uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Meer info: sportdienst, 014 33 05 04, sportdienst@gemeentemol.be