Folder ‘Toneel@Mol 2019’ bundelt voorstellingen Molse toneelverenigingen

maandag 24 december 2018

Dankzij de folder ‘Toneel@Mol voorjaar 2019’ heb je meteen alle voorstellingen van de Molse toneelverenigingen bij de hand. Super handig voor wie gek is op toneel en geen voorstelling wil missen, of voor wie eens buiten het eigen gehucht op ontdekkingstocht wil! De folder wordt gratis verdeeld via alle Molse toneelverenigingen, in Schouwburg Rex (Smallestraat 2) en in de inforekken in ’t Getouw (Molenhoekstraat 2).

Met zes toneelgezelschappen (Kleine Donkse Schouwburg (KDS), Theater Ootello, De Zeven Heerlijkheden, K3 Achterbos, Toneelafdeling KWB-Rauw en Toneelploeg Mensen van Millegem) is het amateurtoneel in onze gemeente niet meer weg te denken. Dit jaar spelen ze tussen 1 februari en 24 maart samen maar liefst 43 voorstellingen. Aarzel niet en bestel via de toneelgezelschappen je tickets voor een avondje humor en straf talent van eigen bodem!

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be