Gedaan met twijfelen! De gemeentelijke cadeaubon, voor elk een passend geschenk

maandag 10 december 2018

Ontbreekt het je aan inspiratie en wil je familie of vrienden toch verrassen met een leuk eindejaarsgeschenk? Wat dacht je van een gemeentelijke cadeaubon? Wie jouw geschenk ontvangt, kan zelf iets leuks uitkiezen bij meer dan 100 handelszaken in onze gemeente. De cadeaubon is te koop bij de dienst toerisme, aan de informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw en aan de cadeaubonautomaat (ingang parking Statiestraat). Succes verzekerd!

Stel het bedrag van je cadeau zelf samen met cadeaubons van 10, 15 en 50 euro. De cadeaubon is verkrijgbaar bij volgende verkooppunten:

• Cadeaubonautomaat (aan de ingang van de parking in de Statiestraat tussen huisnummer 9 en 11). Je kan er zeven dagen op zeven, 24 uur op 24 terecht.
  • Dienst toerisme, Markt 1a
  • ’t Getouw, informatie- en onthaalbalie, Molenhoekstraat 2

Cadeaubons bestellen

Cadeaubons bestellen kan ook via www.gemeentemol.be > E-loket > cadeaubons, bestelling. Geef grote bestellingen tijdig door, bij voorkeur twee weken vooraf. We geven je een seintje van zodra je ze kan afhalen aan de informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw of bij de dienst toerisme, Markt 1a.

Eén jaar geldig

De aangekochte cadeaubons zijn één jaar geldig. Daarna kan je de bons niet meer inwisselen. De vervaldag controleer je:

Je herkent de deelnemende handelszaken aan de sticker aan hun zaak. Op www.gemeentemol.be/cadeaubon vind je een recente lijst van de deelnemende handelszaken.

Mooi verpakt

De cadeaubons worden meegegeven in een mooie envelop samen met een recente lijst van de deelnemende handelszaken. Kies je voor de feestverpakking, dan betaal je 1 euro extra.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be