Naar inhoud
Gemeente Mol

Knuffeloma’s/opa’s gezocht die knuffel willen knutselen voor kindjes spoeddienst

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 31 oktober 2018

Het Heilig Hartziekenhuis zoekt ‘knuffeloma’s en -opa’s die op vrijwillige basis knuffels willen knutselen. De zelfgemaakte knuffels, ook wel ‘Hartverwarmertjes’ genoemd, worden op de spoedgevallendienst aan kinderen gegeven als troost en beloning. Wil jij knuffeloma/opa worden? Stuur dan een mailtje naar spoedhartverwarmertjes@gmail.com. Meer info vind je op www.hartverwarmertjes.be.

Hartverwarmertjes zijn knuffels gemaakt door knuffeloma’s of –opa’s uit Mol en omstreken. Ze worden door hen met veel liefde gemaakt voor de kinderen die de spoedgevallendienst van het Heilig Hartziekenhuis bezoeken. Bij de knuffels zit steeds een briefje van wie de knuffel afkomstig is. Zo kan het kindje samen met zijn/haar mama of papa een bedankje sturen naar de knuffeloma/opa.

 

Ook bewoners en hobbydames van Ten Hove schonken in oktober zelfgemaakte knuffels aan het Heilig Hartziekenhuis.

 

Hartverwarmertjes:

  • Bieden troost aan kindjes op spoed
  • Kunnen voor reïntegratie zorgen van ouderen in de maatschappij
  • Zorgen voor een hartverwarmende band tussen jong en oud

 

Bedankjes

De kindjes die knuffels krijgen op de spoedgevallendienst, sturen heel lieve reacties naar de knuffeloma’s/opa’s. Dit zijn selfies met hun knuffeltje, tekeningen, bedankbriefjes en nog veel meer. Om je een idee te geven van de warmte die dit project uitstraalt, neem je best een kijkje op Facebook en Instagram (hartverwarmertjes).

Meer info: Heilig Hartziekenhuis, spoedhartverwarmertjes@gmail.com