Gemeentebestuur zoekt meewerkend ploegbaas wegen

vrijdag 19 oktober 2018

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds ploegbaas wegen in statutair dienstverband, niveau D4-D5. Solliciteren kan tot en met 4 november 2018. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als meewerkend ploegbaas wegen (technisch hoofdassistent wegen en signalisatie) ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren, begeleiden en uitvoeren van technische activiteiten van het team wegen. Je houdt hierbij rekening met de inzet van de benodigde middelen en materialen. Je coördineert alle taken bij de dienst wegen. Je houdt toezicht op de veiligheid en het welzijn op het werk en je voert functionerings- en evaluatiegesprekken met de medewerkers. Je zorgt eveneens voor een goede opvolging van en tijdige rapportage over de opdrachten. Je neemt op regelmatige basis deel aan intern overleg.

Heb je ervaring binnen de wegenbouw of met klinkerwerken en verhardingen? Wil je graag wat meer verantwoordelijkheid? Steek je daarnaast ook graag zelf je handen uit de mouwen? Twijfel dan niet en stel je kandidaat voor deze functie.

• In het bezit zijn van een rijbewijs B
  • Minimaal twee jaar relevante beroepservaring kunnen aantonen. Dit wordt beoordeeld aan de hand van je curriculum vitae. Voor deze functie kan volgende ervaring als relevant worden beschouwd: ervaring binnen de wegenbouw, ervaring met klinkerwerken en verhardingen, ervaring als ploegbaas. De selectiecommissie oordeelt hierover.

Voor personeelsleden van gemeente en OCMW Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten naar de vacature op het intranet of informatie opvragen bij Stephanie Jansen (vacature@gemeentemol.be of 014 33 09 44).

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 4 november 2018 je sollicitatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van je rijbewijs B

per mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be