Naar inhoud
Gemeente Mol

Sunparks en gemeentebestuur sluiten akkoord over parkeren op vakantiepark

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 18 oktober 2018

Sunparks en het gemeentebestuur hebben een overeenkomst afgesloten omtrent het parkeren op het vakantiepark. Dit akkoord verduidelijkt de parkeerbepalingen die vervat zitten in de lopende erfpachtovereenkomst én moet vooral duidelijkheid scheppen naar de bezoekers. Als algemene regel geldt in elk geval: inwoners van Mol moeten nooit parkeergeld betalen op de parking van Sunparks.

 

Alleen bezoekers van de Aqua Fun betalen vanaf 27 oktober voor de parking op het vakantiepark, zo benadrukt Sunparks. Wie uitsluitend komt wandelen, fietsen, dineren of genieten van de Put van Rauw,…. mag altijd gratis de parking gebruiken.

Inwoners van Mol

Inwoners van Mol moeten nooit betalen, ook al komen ze om te zwemmen in de Aqua Fun. Om de identificatie aan de ingang van de parking te vergemakkelijken, nodigt Sunparks al onze inwoners uit om een Omgevingspas aan te vragen.

Extra voordelen met Omgevingspas

Deze Omgevingspas kost normaal gezien 2,5 euro. Sunparks laat voor onze inwoners deze kosten vallen. De pas geldt voor een periode van drie jaar. Naast gratis parking bij een bezoek aan de Aqua Fun geniet je met een Omgevingspas van een mooie extra korting op de Aqua Fun, op de midgetgolf, watersporten, squash, badminton en de bowling.