Naar inhoud
Gemeente Mol

Burgerlijke stand en vreemdelingendienst gesloten door staking op 3 oktober

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 1 oktober 2018

Op woensdag 3 oktober blijven de burgerlijke stand en de vreemdelingendienst gesloten wegens staking. Op de dienst bevolking kan de wachttijd oplopen door minimale bezetting. Best ga je alleen voor dringende zaken bij deze dienst langs. Alle overige gemeente- en OCMW-diensten werken wel volgens de gewone openingsuren.

Op dinsdag 2 oktober vindt er een staking plaats op initiatief van het ACOD Lokale en Regionale Besturen. Op woensdag 3 oktober vindt er een staking plaats op initiatief van het ACOD Lokale en Regionale Besturen én het ACV-Openbare diensten. Na een interne peiling bij de verschillende diensten blijkt dat er enkel hinder zal zijn op woensdag 3 oktober. Op die dag zullen de burgerlijke stand en de dienst vreemdelingenzaken gesloten zijn. Op de bevolkingsdienst is een sterk verminderde bezetting. 

Geen tot weinig hinder
Voor de andere diensten - waaronder de bibliotheek, het zwembad, het lokaal dienstencentrum,… - verwachten we geen hinder. Zo zullen ook de kinderclubs voor buitenschoolse kinderopvang normaal functioneren.

Scholen
De gemeentescholen functioneren normaal of voorzien voor een aantal klassen opvang tijdens de schooluren.

Containerparken
Het containerpark in Gompel en Millegem zijn open volgens de normale openingsuren. Containerpark Millegem heeft op dinsdag z’n wekelijkse sluitingsdag.

Onder voorbehoud
Deze berichtgeving is gebaseerd op een interne peiling naar de stakingsintentie en geldt onder voorbehoud. Wil je op dinsdag 2 en woensdag 3 oktober de juiste toestand weten, dan bel je in de loop van de dag best naar 014 33 07 11. 

Raadpleeg hier de actuele openingsuren.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be