Naar inhoud
Gemeente Mol

Bergstraat weer open vanaf maandagavond 1 oktober, start fase 2 aanleg warmtenet

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 26 september 2018

Vanaf maandagavond 1 oktober gaat de Bergstraat weer open. Het verkeer kan dan terug vanuit Rozenberg - Bergstraat - Guido Gezellestraat naar de Statiestraat rijden. Op dinsdag 2 oktober start fase 2 van de aanleg van een stukje warmtenet.

In de Guido Gezellestraat geldt vanaf dan gedurende zes weken een doorgangsverbod ter hoogte van de Academie voor Muziek en Woord. Fietsers en voetgangers kunnen wel door. De Lichtstoetstraat wordt ter hoogte van Rozenberg voor alle verkeer afgesloten, uitgezonderd bewoners. De bussen van De Lijn gebruiken dan opnieuw hun vaste routes via Bergstraat en Guido Gezellestraat. 

Aanleg warmtenet

Op 12 september startte een aannemer in opdracht van Eandis met de aanleg van een stukje warmtenet op het kruispunt van de Guido Gezellestraat en Bergstraat. Concreet moet er een verbinding gemaakt worden van het project met de 64 assistentiewoningen naar de tijdelijk stookplaats op de site van basisschool Het Schrijvertje. De werken verlopen in twee fases en nemen in totaal twaalf weken in beslag. Op 2 oktober start fase 2.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be