Gemeentebestuur zoekt polyvalent administratief medewerkers

woensdag 12 september 2018

Het gemeentebestuur zoekt voltijds administratief medewerkers, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau C. Interesse? Solliciteer uiterlijk op 26 september 2018 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier, via mail jobs@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Ben jij een administratieve duizendpoot met zin voor initiatief en een dienstverlenende ingesteldheid? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze functie.

Als polyvalent administratief medewerker zal je een veelheid aan verschillende uitvoerende administratieve taken verzorgen ter ondersteuning van een departement, een afdeling of een persoon.

Samen met je collega’s sta je in voor een klantvriendelijke en efficiënte dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken. Dit kan gaan van onthaal, verwerken en inputten van gegevens, schriftelijk en telefonisch klantencontact, klassement tot allerlei andere ondersteunende administratieve activiteiten. Je werkt vlot met de computer en leert snel nieuwe softwarepakketten aan. Je neemt initiatief en rapporteert spontaan aan je opdrachtgever. Je beschikt over een oplossingsgerichte stijl en een no-nonsense aanpak.

Naar gelang de nood zal je ingezet worden op een afdeling binnen een van onze departementen. Op dit moment zijn we op zoek naar een administratief medewerker voor onze afdeling financiën, personeel, buitenschoolse kinderopvang en de cel dienstverlening en communicatie.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris (salarisschaal C1-C2-C3) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs

Voor personeelsleden van de gemeente en OCMW Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten naar de vacature op het intranet of informatie opvragen bij Tom Smet of Stephanie Jansen (vacature@gemeentemol.be of 014 33 09 45).

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 26 september 2018 je sollicitatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van het gevraagde diploma

bij voorkeur via het online sollicitatieformulier op onze website of per mail aan jobs@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een CV-screening, een schriftelijke en een mondelinge selectieproef.

Cv-screening

Op basis van deze cv-screening wordt een eerste selectie gemaakt. De curriculum vitae en sollicitatiebrieven zullen onder andere op basis van relevante ervaring en opleiding, een stabiele loopbaan, een correct taalgebruik en verzorgde opmaak beoordeeld worden. Je moet minstens 60% behalen om door te mogen naar de volgende ronde die bestaat uit een schriftelijke selectieproef. Enkel de 100 beste kandidaten gaan door naar de volgende ronde.

Schriftelijke selectieproef

Bij de schriftelijke selectieproef wordt nagegaan of je over een aantal belangrijke competenties beschikt die eigen zijn aan een administratieve functie. Hiervoor worden een aantal competentietesten op de computer afgenomen. Naast de computertesten worden er ook nog een aantal bijkomende opdrachten gegeven. Je moet minstens 60% behalen om door te mogen naar de volgende ronde die bestaat uit een mondelinge selectieproef.

Mondelinge selectieproef

Tijdens de mondelinge selectieproef wordt er gepeild naar je motivatie, competenties en verwachtingen. Je moet minstens 60% halen om te slagen.

De data voor de selectieproeven zijn:

• 10 november 2018 in de voormiddag: schriftelijke proef (datum is onder voorbehoud)
  • week van 26 november 2018 en week van 3 december 2018: mondelinge proef

Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 45, vacature@gemeentemol.be