Naar inhoud
Gemeente Mol

De stop eruit: afscheid nemen van het overdekt zwembad Den Uyt voor kinderen!

IMG_0420
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 17 september 2018

In de weken voor het slopen van het oude overdekte zwembad Den Uyt (Rode-Kruislaan 20) organiseert de sportdienst nog tal van leuke activiteiten. Op 1 november gaat het overdekt zwembad zoals we het kennen voor altijd dicht. Het maakt plaats voor een nieuw modern exemplaar. De sportdienst organiseert vanaf 22 september overdag verschillende momenten waarop alle kinderen nog een laatste keer kunnen plonsen. Je betaalt telkens 1 euro inkom.

22 september en 6 oktober: kinderdisco!

Kom je dancemoves uittesten samen met discobar Zwanzibar. De leukste kinderliedjes spelen terwijl alle kinderen in het zwembad mogen ravotten!

20 oktober: dive-in cinema: Nemo

Film op het water! Bekijk Finding Nemo, de leuke animatiefilm in het Nederlands gesproken, in het water van het overdekt zwembad. Je kan je eigen luchtmatras of waterstoeltje meebrengen. Vooraf inschrijven via www.gemeentemol.be/sportdienst > inschrijven sportactiviteiten.

27 oktober: Mozka masterwedstrijd

De Molse zwemclub Mozka organiseert een hele dag zwemmen voor het goede doel. Dit jaar zamelen de zwemmers geld in voor ‘Kom op tegen Kanker’. Bovendien proberen de zwemmers ook dit jaar weer het Belgisch Record 4x100 meter vrije slag te verbeteren. Alle supporters op post dus! Vrije gift is welkom. Inschrijven is niet nodig.

Echt afscheid nemen op 29, 30 en 31 oktober

Eind oktober is het écht tijd om definitief afscheid te nemen. De laatste drie dagen van het overdekt zwembad zitten bomvol leuke dingen om te doen: zeemeerminlessen, springkussens, zwemmen tussen de kaarsjes, … blijf zeker op de hoogte!

Meer info: sportdienst, 014 33 05 10, sportdienst@gemeentemol.be