De stop eruit: stilaan afscheid nemen van het oude overdekt zwembad Den Uyt!

maandag 17 september 2018

In de weken voor het slopen van het oude overdekte zwembad Den Uyt (Rode Kruislaan 20) organiseert de sportdienst nog tal van leuke activiteiten. Op 1 november gaat het overdekt zwembad zoals we het kennen voor altijd dicht. Het maakt plaats voor een nieuw modern exemplaar. De sportdienst organiseert vanaf 21 september ’s avonds verschillende momenten waarop je nog een laatste keer kan plonsen. Je betaalt telkens 1 euro inkom. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/destoperuit.

21 en 28 september, 5 en 12 oktober: Swim & Sing!

Heb je ooit al eens een optreden gezien in het overdekt zwembad? In september en oktober krijg je maar liefst vier vrijdagen de kans! Er is voor elk wat wils:

• 21 september: 90’s + disco
  • 28 september: Nederlandstalige liedjes
  • 5 oktober: akoestische avond met zang
  • 12 oktober: Rock en Metalavond met Elephant

19 oktober: Dive-in cinema: Jaws!

Film op het water! Bekijk Jaws, de bekende film van Steven Spielberg over een grote witte haai, in het water van het overdekt zwembad. Je kan je eigen luchtmatras of waterstoeltje meebrengen of je leent er één van het zwembad. Inschrijven doe je op www.gemeentemol.be/sport > online inschrijven sportactiviteiten.

26 oktober: discozwemmen

Weet je nog dat je vroeger elke vrijdagnamiddag kon discozwemmen? Wel, dat doen we nu gewoon opnieuw! Herbeleef je kindertijd en spring vanaf 18.30 uur in het discobad!

27 oktober: Mozka masterwedstrijd

De Molse zwemclub Mozka organiseert een hele dag zwemmen voor het goede doel. Dit jaar zamelen de zwemmers geld in voor ‘Kom op tegen Kanker’. Bovendien proberen de zwemmers ook dit jaar weer het Belgisch Record 4x100 meter vrije slag te verbeteren. Alle supporters op post dus!

Echt afscheid nemen op 29, 30 en 31 oktober

Eind oktober is het écht tijd om definitief afscheid te nemen. De laatste drie dagen van het overdekt zwembad zitten bomvol leuke dingen om te doen: zeemeerminlessen, springkussens, zwemmen tussen de kaarsjes, … blijf zeker op de hoogte via www.gemeentemol.be/destoperuit.

Meer info: sportdienst, 014 33 05 10, sportdienst@gemeentemol.be, www.gemeentemol.be/destoperuit