Gemeentebestuur zoekt Deskundige HRM / HR Business partner

donderdag 6 september 2018

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds deskundige HRM / HR Business partner, contractueel  voor onbepaalde duur, niveau B, salarisschaal B1-2-3. Interesse? Solliciteer uiterlijk op 23 september 2018 via vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als deskundige HRM speel je een actieve rol in de ontwikkeling en optimalisatie van het HRM-beleid en de bijhorende HR-processen afgestemd op de organisatievisie en -strategie van de gemeente en het OCMW Mol. Door het zelfstandig uitwerken van HR-projecten draag je bij aan de ontwikkeling van een modern personeelsbeleid. Je fungeert, in samenwerking met de strategische cel en het managementteam, als drijvende kracht en facilitator van de organisatieverandering (samensmelting gemeente & OCMW) die momenteel gaande is.

In je rol als HR Business partner fungeer je als aanspreekpunt voor de business en bouw je met de afdelingen die specifiek aan jou zijn toegewezen een partnership uit. Concreet betekent dit in eerste instantie het adviseren en ondersteunen van leidinggevenden bij hun verantwoordelijkheid om het HRM-beleid te implementeren op de werkvloer. De deskundige HRM maakt samen met de leidinggevenden de vertaalslag van de afdelingsstrategie en businessbehoeften naar de vereiste HR-bijdrage. Tenslotte fungeer je als intern HR-aanspreekpunt voor individuele medewerkers op vlak van o.a. VTO, welzijn, feedback- en waarderingscyclus,… Zo bouw je de toegankelijkheid en laagdrempeligheid van het HRM-team mee uit.

Jouw profiel

• Je bent in het bezit van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.
  • Je beschikt over een grondige kennis van HRM en hebt bij voorkeur relevante ervaring.
  • Je hebt zin voor initiatief, bent ondernemend en resultaatgericht.
  • Je maakt HR-thema’s bespreekbaar en vertaalt ze naar het werkveld. Je weet medewerkers op verschillende niveaus te overtuigen en enthousiasmeren.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, met focus op gespreksvoering.
  • Je stelt je discreet en loyaal op en neemt de rol op van een integer aanspreekpunt.
  • Je bent leergierig en gemotiveerd om de laatste ontwikkelingen binnen HR te volgen.

Ons aanbod

• Een boeiende en afwisselende functie met veel autonomie in een dynamische overheidsorganisatie die permanent in beweging is.
  • Alle geslaagde kandidaten die niet onmiddellijk worden aangenomen, komen in een wervingsreserve van maximaal 3 jaar.
  • Ruime opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, aanvullend pensioen en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer.
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • 32 dagen verlof op jaarbasis.

Voorwaarden

Voor personeelsleden van de gemeente en OCMW Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten naar de vacature op het intranet of informatie opvragen bij Birgit Verspeek  (birgit.verspeek@gemeentemol.be of 014 33 09 65).

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 23 september 2018 je sollicitatiebrief samen met

• je CV
  • een kopie van het gevraagde diploma

per mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke en mondeling proef. De selectieprocedure wordt afgesloten met een psychotechnische proef.

Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: afdeling personeel, Birgit Verspeek, 014 33 09 65,  birgit.verspeek@gemeentemol.be of Ellen Slaedts, 014 33 09 28, ellen.slaedts@gemeentemol.be