Naar inhoud
Gemeente Mol

Wekelijkse dierenmarkt breidt uit met tweedehandsmarkt vanaf 16 september

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 7 september 2018

Vanaf zondag 16 september breidt de wekelijkse dierenmarkt uit met een gezellige tweedehandsmarkt. Particulieren die op deze markt leuke tweedehandsspullen willen verkopen, kunnen zich nu inschrijven. Het gemeentebestuur hoopt met dit initiatief deze marktdag extra levendig te maken en meer bezoekers aan te trekken.

De wekelijkse dierenmarkt vindt telkens plaats op zondag tussen 8 en 12 uur in de Corbiestraat en Rondplein. Sinds het FAVV particuliere vogelverkopers verbiedt om op onze wekelijkse dierenmarkt te staan, verloor deze wekelijkse traditie heel wat van haar charme. Dat laat zich ook voelen aan het aantal bezoekers.

Tweedehandsmarkt voor particulieren

Particulieren die een standplaats willen op de tweedehandsmarkt moeten uiterlijk donderdag voor de marktdag (zondag) waarop men wil deelnemen, inschrijven. Je betaalt 1,25 euro per lopende meter met een maximum van 3 lopende meter per standplaats. Betalen doe je op de dag zelf (met bancontact) tussen 8 en 9 uur in de wereldwinkel op het Santo Tom├ísplein. Plaatsen innemen kan zondag tussen 7 en 8 uur ’s morgens. De tweedehandsmarkt sluit aan op de particuliere dierenverkopers in de Corbiestraat.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 96, lokale.economie@gemeentemol.be