Vrijwilliger gezocht: lesgever Engels 5de jaar bij Pionier

donderdag 6 september 2018

Pionier zoekt voor dit schooljaar een lesgever voor de lessen Engels 5de jaar (voorbereiding op conversatie). Heb jij een goede kennis van de Engelse taal en wil je die graag doorgeven aan anderen? Neem dan contact op met Pionier. De cursus vindt plaats op woensdagvoormiddag van 9.30 tot 11.30 uur. De lessen starten half september (2018) en eindigen eind mei (2019). In de schoolvakanties geven we geen les.

De lesgevers bij Pionier zijn allen vrijwilligers. Er zijn geen diplomavereisten; je moet dus niet noodzakelijk een onderwijsdiploma bezitten, maar wel je kennis op een aangename en duidelijke manier kunnen doorgeven aan anderen. Lesgevers krijgen een kilometervergoeding en worden twee keer per jaar ook uitgenodigd voor een receptie en een etentje.

Meer info: Pionier, 014 32 27 87, pionier@gemeentemol.be