Gemeentebestuur zoekt schoonmaakpersoneel

donderdag 6 september 2018

Het gemeentebestuur zoekt schoonmaakpersoneel. Het gaat om een halftijdse tewerkstelling met contact onbepaalde, niveau D. Interesse? Je kan solliciteren tot en met vrijdag 21 september 2018. Vul (bij voorkeur) het online sollicitatieformulier in of stuur je kandidatuur naar college van burgemeester en schepenen, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als medewerker van onze poetsdienst sta je in voor het schoonmaken van de gemeentelijke gebouwen. Je hebt oog voor netheid en hygiëne en kan zelfstandig en in team je taken volbrengen.  Bovendien ben je flexibel ingesteld en ben je bereid om op verschillende locaties te werken. Er zijn geen diplomavoorwaarden.

Interesse?

Solliciteren kan tot en met vrijdag 21 september 2018. Vul het online sollicitatieformulier in of stuur je sollicitatiebrief per post (poststempel geldt als bewijs) samen met je curriculum vitae naar:

College van burgemeester en schepenen
ter attentie van afdeling personeel
Molenhoekstraat 2
2400 Mol.

De selectieprocedure bestaat uit een praktische proef en een mondeling gesprek. Als je in aanmerking komt, ontvang je hiervoor een uitnodiging.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, tom.smet@gemeentemol.be