Laatste stemmen nodig voor binnenhalen energiesubsidie van 36.151 euro, stem nu!

dinsdag 4 september 2018

Al 286 inwoners stemden op hun favoriete ‘Stroomversneller’ en helpen Mol zo aan een startbudget. Nu jij nog, want we komen nog een aantal stemmen tekort. Als onze gemeente aan 294 stemmen komt, dan voorziet de Vlaamse overheid per inwoner 1 euro, samen goed voor 36.151 euro. Stem voor 7 oktober op je favoriete energieproject via stroomversneller.be!

Om de opwarming van de aarde tegen te gaan, zetten heel wat Vlaamse steden en gemeenten lokale energieprojecten op touw. Welke projecten gerealiseerd kunnen worden, dat bepaal jij! Zodra 1 procent van onze inwoners heeft gestemd, ontvangt onze gemeente een startkapitaal van 36.151 euro om de populairste projecten te realiseren. Stem daarom voor zondag 7 oktober 2018 op je favoriete energieproject en maak van Mol een duurzame gemeente.

Ingediende projecten Mol

Onze gemeente diende volgende projecten in:

• Een energiezuinig jeugdverblijfcentrum op de Galbergen
  • Renovatie en bouw van een energiezuinige centrale buitenschoolse kinderopvang
  • Energiezuinige LED straatverlichting

Vooruitgang stemronde opvolgen

Via stroomversneller.be kan je de vooruitgang van de stemronde per gemeente opvolgen. Je vindt er ook een overzicht van welke gemeenten het dichtst bij de 1 procent staan.

Meer info:

> stroomversneller.be

> duurzaamheidsambtenaar, 014 33 07 44 of 0472 51 93 50, duurzaamheidsambtenaar@gemeentemol.be