Sportkaart laat 6- tot 18-jarigen gratis proeven van verschillende sporttakken

woensdag 29 augustus 2018

Kinderen en jongeren tussen 6 en 18 jaar kunnen met de sportkaart van september tot december gratis enkele initiatielessen volgen bij 20 Molse sportclubs. De sportkaart wordt tijdens de eerste lesweek in alle Molse lagere scholen verdeeld aan de kinderen. Leerlingen van het secundair onderwijs vragen de sportkaart op het secretariaat, halen een exemplaar bij de sportdienst of vinden deze op de gemeentelijke website. De sportdienst hoopt dat kinderen en jongeren via dit initiatief de weg vinden naar de Molse sportclubs.

Snuif de sfeer op bij de verschillende Molse sportclubs en ontdek welke sport jou het meest aanspreekt. De sporten waaruit je kan kiezen zijn: atletiek, ju jutsu, kano en kajak, voetbal, tennis, thai- en kickboksen, volleybal, boogschieten, karate, tafeltennis, hockey, zwemmen en basketbal.

Deelnemende sportclubs

Volgende sportclubs kan je contacteren voor een gratis initiatieles:

1. Vabco Mol Atletiek
  2. Vabco Basket Mol