Naar inhoud
Gemeente Mol

Verwarmingscoaches gezocht!

verwarmingscoach

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 13 augustus 2018

Wil je graag helpen bij het optimaal instellen van de verwarming bij gezinnen in onze gemeente? Dat kan! Dit najaar zetten onze gemeente en de provincie Antwerpen opnieuw in op optimaal verwarmen. Want door bewuster te verwarmen, kan je heel wat energie besparen. Interesse? Vul uiterlijk op 10 september het online formulier in op www.vriendvan.be of mail naar vriendvan@provincieantwerpen.be.

Heel wat gezinnen weten niet hoe ze hun thermostaat correct moeten instellen. En dat is zonde, want één graad minder maakt een groot verschil voor je portemonnee én het milieu.

Tips op maat

Als vrijwilliger (verwarmingscoach) ga je op huisbezoek bij geïnteresseerde huishoudens. Je geeft hen tips op maat en helpt hen bij het zuinig instellen van hun verwarming. Je hoeft geen verwarmingsspecialist te zijn. 

Als coach krijg je ondersteuning vanuit de provincie:

  • Opleiding
  • Verzekering
  • Materiaal en checklist om mee te nemen naar de huisbezoeken
  • Mooie beloning

Interessante ervaring

Gabriël Dirkx, vrijwilliger: “Voor mij was deze periode een interessante ervaring. Ik heb zelf veel bijgeleerd. Je legt contact met mensen in een heel andere context dan we in het dagelijks leven gewoon zijn. Als je dan nog positieve reacties krijgt, is dit de kers op de taart.”