Gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen

donderdag 2 augustus 2018

Het gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen, niveau E, contractueel dienstverband. Het gaat om een tewerkstelling voor bepaalde duur. Voor deze vacature moet je je ten laatste op 17 augustus te registreren op www.mol.sgpool.be.

Je houdt middagtoezicht bij kinderen van de kleuterschool en de lagere school, in de refter en op de speelplaats. We bieden je een deeltijds contract (maximum vier uur per week) voor bepaalde duur. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 23 augustus.

Je kan uitsluitend solliciteren door je te registreren op de website www.mol.sgpool.be. Op deze site maak je een account aan en vervolgens voeg je je curriculum vitae en sollicitatiebrief toe. Je kandidatuur komt zo in onze database terecht. Er zijn geen diplomavoorwaarden. Je moet je ten laatste op 17 augustus 2018 registreren voor deze vacature.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be