Naar inhoud
Gemeente Mol

Ten Hove Beach, pop-up strand voor senioren en bezoekers pal in het Centrum!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 31 juli 2018

Vanaf 1 augustus zit het terras van lokaal dienstencentrum in Ten Hove in een zomers jasje! Senioren en bezoekers kunnen elke weekdag genieten van de pop-up beach club: Ten Hove Beach. Het terras maakt plaats voor een parelwit strand met parasols en standbloemen. Verschillende activiteiten zoals flessenpost, voetbadjes, een schelpenwedstrijd… zorgen voor een echt zomers gevoel. Iedereen is welkom op Ten Hove Beach, Jakob Smitslaan 28.

De hoge temperaturen zorgen de laatste dagen voor een tropisch sfeertje. Voor senioren en bezoekers zorgt het lokaal dienstencentrum in Ten Hove in augustus voor een leuke plek om deze tropische temperaturen te genieten! Kleinkinderen kunnen spelen in het zand, senioren keuvelen gezellig met de voetjes in het water, … ontspanning troef!

Wat te doen?
Laat je verrassen door de verschillende activiteiten ‘op het strand’:

  • Versierd strand met wit zand, parasols, strandspeelgoedjes en andere strandattributen.
  • Breng zelf je voetbadje mee! Geniet in groep en breng je eigen voetbadje mee voor de juiste verfrissing op het juiste moment. Je kan het voetbadje ter plaatse vullen.
  • Geniet van de prachtige strandbloemen gemaakt door de werking van de speelpleinen, bewoners van Ten Hove en nog vele andere sympathisanten. Deze bloemen brengen mooie herinneringen terug aan de Belgische kust!
  • Op het strand staat een pot vol schelpen. Raad het aantal schelpjes én win een etentje voor 2 personen in het restaurant!
  • Verstuur en ontvang flessenpost! Een tobbe vol flessen wordt een plek om wensen uit te wisselen. Schrijf een wens op en ontvang een wens van iemand anders.
  • Verfrissende drankjes zijn verkrijgbaar in de cafetaria van 13.30 tot 16u30 uur.
  • Zonnecrème en een verfrissende sproeier aan de balie!

Ten Hove Beach is heel de maand augustus open. Bij slecht weer lassen we een pauze in.

Meer info: lokaal dienstencentrum in Ten Hove, 014 33 16 00, dienstseniorenplus@gemeentemol.be