Naar inhoud
Gemeente Mol

Wees alert voor initiatieven ten voordele van Kom op tegen Kanker

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 24 juli 2018

Verschillende handelaars kregen de afgelopen dagen een meisje over de vloer dat geld inzamelde ten voordele van Kom op tegen Kanker. Het Molse Comité Kom op tegen Kanker benadrukt dat het hier gaat om oplichting en vraagt waakzaamheid bij de handelaars. Vind je een situatie verdacht? Verwittig dan meteen de politie. Wie echt fondsen inzamelt voor Kom op tegen Kanker, kan steeds een formeel attest met een identificatienummer voorleggen.

Het Molse Comité Kom op tegen Kanker betreurt ten zeerste dat zijn naam wordt misbruikt voor het misleiden van handelaars en hun klanten. Het Mols Comité benadrukt dat elke initiatief om in onze gemeente geld in te zamelen voor Kom om tegen Kanker steeds vooraf aan het lokale comité wordt gemeld.

Actie aanvragen

Je kan geldige acties op twee manieren aanvragen:

  • Bij Kom op tegen Kanker in Brussel. De districtsco√∂rdinator voor onze regio is Hilde Neven.
  • Bij het Mols Comité tegen Kanker of bij één van de vier lokale teams die deelnemen aan de 1000 kilometer Kom op tegen Kanker.

Gekende initiatieven

Enkele gekende initiatieven zijn het jaarlijkse plantjesweekend (september), wandeling op De Maat (januari), Ontbijt, Krokken tegen Kanker, Café tegen Kanker, soepverkoop, Kom-Wel-Zijn-Op-dag en de stand op het avondmarkt in Ginderbroek.

Meer info: Mols comité Kom op tegen Kanker, 014 33 05 03 of 0494 35 19 65, tegenkanker@gemeentemol.be