Naar inhoud
Gemeente Mol

Schrijf nu in voor ‘picknickbuffet’ kerkplein Rauw op zondag 19 augustus

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 23 juli 2018

’t RAUWfeest organiseert op zondag 19 augustus weer een ‘Grote dorpspicknick’ op het kerkplein van Rauw. Wil je aanschuiven aan het picknickbuffet, dan moet je ten laatste op 12 augustus inschrijven via https://goo.gl/forms/29RjVqDdW6ldpyNj2. Of haal een inschrijvingsformulier op bij een van de Rauwse handelszaken en deponeer het tijdig in de picknickbrievenbus aan het Hof Van ’t Rauw. Betalen doe je op de picknick zelf, je mag ook betalen met vrijetijdscheques. De picknick vindt plaats van 10 tot 14 uur. Breng je zelf je eigen picknickmand en drank mee, dan hoef je uiteraard niet in te schrijven. ’t RAUWfeest zorgt voor fijn entertainment voor jong en oud.

Kostprijs picknickbuffet en extra’s:

  • Picknickbuffet volwassene: 8 euro
  • Picknickbuffet kinderen -6 jaar: gratis
  • Picknickbuffet kinderen +6 jaar: 5 euro

Niet inbegrepen in het picknickbuffet:

  • Extra – spek en eieren – brood: 3 euro
  • Extra – pannenkoek: 2 euro

Afvalarm!

De organisatoren van de ‘Grote dorpspicknick’ gaan voor afvalarm! Daarom vragen ze alle picknickers om zelf borden en bestek mee te brengen en terug mee naar huis te nemen.

Slecht weer?

En wordt het écht slecht weer? Dan wordt er uitgeweken naar de zaal van Hof Van ’t Rauw, Kiezelweg 181.

Picknickdeken

Voor sfeer en gezelligheid breng je zelf een picknickdeken mee.

Officiële inhuldiging nieuw kerkplein

De voorbije jaren onderging het kerkplein een ware facelift onder de slogan ‘Rauw in ’t Nieuw’. Nu de werken aan het kerkplein afgerond zijn, is het tijd voor een officiële opening. Samen met de Rauwse gemeenschap en een muzikale noot van de Rauwse harmonie wordt het plein op 19 augustus ingezegend en zal de burgemeester een lint doorknippen en zo het plein officieel openen.

Cultureel ambassadeurs

Na de ‘Best of’ schakelden de cultureel ambassadeurs weer een versnelling lager. Toch zijn er gehuchten die jaarlijks een activiteit blijven organiseren. Het gemeentebestuur ondersteunt jaarlijks één activiteit per gehucht. Deze ondersteuning houdt in dat de organisatoren van enkele voordelen genieten waaronder: voorrang op uitleenmateriaal, geen waarborg en geen retributie, opname in gebruikelijk promotiekanalen.

Meer info: ’t RAUWfeest, 0486 33 53 55, rauwfeest@gmail.com, https://www.facebook.com/RauwseKlap/