Buitenschoolse kinderopvang zoekt drie jobstudenten voor augustus

vrijdag 6 juli 2018

De buitenschoolse kinderopvang zoekt drie voltijdse jobstudenten in augustus voor het voorbereiden en begeleiden van activiteiten.  Kandidaten moeten minimum 18 jaar zijn. Geïnteresseerd? Vul zo snel mogelijk het sollicitatieformulier in.

Heb jij een heel groot hart voor kinderen en wil je een deel van je tijd in de zomervakantie nuttig en leuk besteden in de kinderclub? Ben je zelf een enthousiaste speelvolgel die ook verantwoordelijkheid kan nemen voor een groep? Ben je iemand die toffe activiteiten kan begeleiden met kleuters, kinderen en tieners zoals knutselen, pleinspelen, koken,…? Dan is een vakantiejob bij de buitenschoolse kinderopvang van onze gemeente misschien wel iets voor jou!

Voorwaarden

Minimum 18 jaar zijn op datum van indiensttreding en nog studeren als hoofdactiviteit.

In het bezit zijn van één van volgende diploma’s:

• 7de jaar BSO Kinderzorg of Begeleider in de kinderopvang (of volwassenenonderwijs)
  • 6de jaar TSO Sociaal technische wetenschappen, Gezondheids- en welzijnswetenschappen of Jeugd-en gehandicaptenzorg (of volwassenenonderwijs),
  • 2de jaar met succes voltooid van de opleiding leraar kleuteronderwijs, leraar lager onderwijs of Orthopedagogie (of volwassenenonderwijs)
  • Bacheloropleiding of Masteropleiding
  • Een diploma dat voldoet aan de voorwaarden die zijn vastgesteld door Kind en Gezin

Als je nog bij een andere werkgever vakantiewerk doet waarvoor vrijstelling van RSZ bekomen wordt, kom je slechts in aanmerking als je maximum 475 uur werkt als jobstudent in 2018.

Solliciteren
Vul het e-formulier ‘jobstudenten buitenschoolse kinderopvang augustus, aanvraagformulier’ zo snel mogelijk in via www.gemeentemol.be > vacatures.

Als je niet voldoet aan de diplomavoorwaarden kunnen we je kandidatuur niet weerhouden.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 17 juli 2018 (vanaf 13.30 uur). We nodigen je hiervoor via mail uit.

Meer info: buitenschoolse kinderopvang, 014 33 05 33, bkomol@gemeentemol.be