Naar inhoud
Gemeente Mol

Renteloze lening voor KM Rozenband en Ootello

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
zaterdag 30 juni 2018

Koninklijke Maatschappij De Rozenband krijgt van het gemeentebestuur een renteloze lening toegekend van 20.000 euro. De vereniging gebruikt het geld voor het vernieuwen van de loodsencomplexen voor de lichtstoetwagens. Ook Ootello diende een aanvraag in en kreeg een renteloze lening toegewezen van 75.000 euro voor de tweede fase van de verbouwingswerken (podium, sanitair, vestiaire en kleedkamer). We wensen beide verenigingen veel succes met hun project.

Het gemeentebestuur vindt het belangrijk dat cultuur-, jeugd- en sportverenigingen over degelijke en veilige lokalen en infrastructuur beschikken. Met het toekennen van een renteloze lening helpen we onze verenigingen bij de financiering van een nieuwbouw of verbouwingswerken.

 

Renteloze lening cultuur-, jeugd- en sportverenigingen

Het gemeentebestuur verleent renteloze leningen aan cultuur-, jeugd- en sportverenigingen om ze te ondersteunen bij het bouwen van en/of verbouwingswerken aan infrastructuur of de aankoop van gebouwen en/of gronden. De lening kan maximaal 50 procent bedragen van de werkelijke kosten, met een minimum van 10.000 euro en een maximum van 75.000 euro. De vereniging moet het volledige ontleende bedrag binnen een termijn van maximaal tien jaar terugbetalen.

Meer info: dienst financiën, 014 33 09 41, bert.joris@gemeentemol.be