Toeristische info binnen handbereik dankzij nieuwe infopunten

dinsdag 26 juni 2018

Dankzij bijkomende infopunten vinden toeristen in onze gemeente nu nog sneller informatie. De dienst toerisme breidt haar dienstverlening uit door handelszaken en infobalies verspreid over de hele gemeente te voorzien van info over fietsen, wandelen, eten, drinken, overnachtingsmogelijkheden,…  Kortom: genieten in #MooiMol wordt voortaan nog eenvoudiger!

Onze gemeente verwelkomt jaarlijks meer dan 800.000 toeristen. We streven ernaar hen snel en eenvoudig te informeren over de bezienswaardigheden en de bezoekersmogelijkheden in #MooiMol. De infopunten vormen een mooie aanvulling voor de dienst toerisme. Zo zijn de infopunten open op andere momenten, of bevinden ze zich in onze uitgestrekte gemeente dichterbij de logies waar de toerist verblijft.

Ambassadeurs
De mensen achter de toeristische infopunten geven recreanten en toeristen tips over wat er allemaal in Mol te beleven valt. Kortom: het zijn echte ambassadeurs! Je herkent de toeristische infopunten aan een gloednieuwe sticker met het logo. Welkom in #MooiMol!

Verschillende punten
Binnenkort kan je, behalve bij de dienst toerisme, Ecocentrum De Goren en Huyze Colibrant nog bij vijf andere infopunten terecht:

• - Infobalie ’t Getouw, Molenhoekstraat 2
  • - Bibliotheek, Molenhoekstraat 2
  • - Corbie Hotel, Corbiestraat 64
  • - Sunparks Kempense Meren, Postelsesteenweg 100
  • - Perswinkel ’t Pleintje, Ginderbroek 18

Daarnaast bezorgt dienst toerisme ook brochures op belangrijke toeristische locaties zoals de horecazaken in Postel, Port Aventura, het station, logies, enz.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be