Germaine Daemen stemt Renke van ‘t Herenhuys naar overwinning en wint 3.150 euro

woensdag 20 juni 2018

Op woensdag 20 juni werd Renke van ‘t Herenhuys officieel gekroond tot dé Heldin van hét Shoppingcentrum. Zij behaalde de meeste stemmen van 64 kandidaten. Niet enkel Renke viel in de prijzen, ook de stemmers konden een prijs winnen. Stemmer Germaine Daemen werd uitgeloot en wint maar liefst 3.150 euro!

In mei en juni stonden de schijnwerpers op onze handelaars die elke dag met passie en pure ambacht ons handelscentrum vertegenwoordigen. Met een luxemagazine, kartonnen beelden, affiches en een grote online campagne bedanken we de handelaars voor hun dagelijkse inzet. De klanten stemden op hun favoriete Held van hét Shoppingcentrum en maakten zo automatisch kans op een grote prijzenpot ter waarde van 3.150 euro.

64 Helden
64 Helden hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk stemmen te ronselen. Op één maand tijd verzamelden we meer dan 10.200 stemmen. Uiteindelijk behaalde Renke van ‘t Herenhuys de meeste stemmen. Davy van DC Hair en Bianka van De Snuisterij kaapten een mooie tweede en derde plaats weg.

’t Herenhuys
’t Herenhuys bestaat twee jaar, met hun slogan ‘Een glimlach in elk glas!’ benadrukken ze dat een jong en enthousiast team achter ’t Herenhuys staat. De sterkte van ’t Herenhuys is dat iedereen welkom is, jong en oud vindt er zijn gading. Renke en haar team zijn enorm trots op de overwinning!

3.150 euro
Elke deelnemende Held schonk een cadeaubon van 50 euro. Germaine Daemen stemde op Renke van ‘t Herenhuys en werd uit de stemmers geloot. Germaine neemt maar liefst 64 cadeaubons van 50 euro mee naar huis, goed voor een prijzenpot van 3.150 euro!

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be