Groepsaankoop groene energie, schrijf je deze zomer opnieuw in!

zaterdag 30 juni 2018

Naar jaarlijkse gewoonte ondersteunt het gemeentebestuur ook dit jaar de groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie Antwerpen. Jaar na jaar nemen meer en meer gezinnen deel aan de groepsaankoop, met vorig jaar een record van 2.127 Molse huishoudens die ingingen op het aanbod van de groepsaankoop. Door over te schakelen op groene stroom stootten we zo 1.380 ton minder CO2 uit. Inschrijven doe je tussen 1 juli en 25 september 2018 via www.samengaanwegroener.be.

De inschrijving is eenvoudig, vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting. Inschrijven doe je tussen 1 juli en 25 september 2018 via www.samengaanwegroener.be. Zorg dat je je laatste afrekening bij de hand hebt. De website leidt je stap voor stap door de inschrijving.

Uiterlijk 12 oktober ontvang je je persoonlijk voorstel. Via de link in de e-mail van de provincie Antwerpen kan je je aanbod bekijken. Met een paar muisklikken bevestig je je overstap. Het enige wat je dan nog moet doen is in januari je meterstanden doorgeven aan Eandis. Zij helpen je hieraan te herinneren door een meterkaart op te sturen in december.

Overstap al gemaakt?

Huishoudens die vorig jaar overstapten hebben er alle baat bij opnieuw deel te nemen aan de groepsaankoop. Zij hebben per slot van rekening nu een jaarcontract. Door in te gaan op het aanbod van de nieuwe winnende leverancier, genieten ook zij opnieuw van kortingen op de energiefactuur.

Geen internet?

Heb je geen toegang tot internet? Dan helpt de milieudienst je met je inschrijving tijdens één van de inschrijvingsdagen. Vergeet zeker niet je laatste eindafrekening (12 maanden) van elektriciteit en/of aardgas mee te brengen!

Maandag 20 augustus 9 – 12 uur
Donderdag 23 augustus 16 – 19 uur