Naar inhoud
Gemeente Mol

De Mol Zomert Bucketlist! Alles wat je deze zomer zeker moet doen in #MooiMol

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 18 juni 2018

Doe de Mol Zomert Bucketlist! Wat moet je nu allemaal gedaan hebben om dé ultieme zomer te beleven in #MooiMol? Wij lijsten het voor jou op, jij moet enkel nog plannen maken en vakjes afchecken. Ready, set, sunshine!

 

  1. Pintje op terras

De gezellige terrassen staan in elk gehucht voor iedereen klaar om lekkere hapjes en drankjes te serveren. Wat is er leuker in de zomer dan gezellig te keuvelen op een terrasje?

 

  1. Zonsondergang

In Mol kan je op een paar unieke plekjes van de mooiste zonsondergang genieten. Zet je neer met een ijskoud drankje en laat je verwonderen. Ps.: aan de haven bij Port Aventura zit je op de eerste rij voor één van de mooiste!

 

  1. Konijntje knuffelen

Op onze zondagse dierenmarkt kom je veel diertjes tegen, met als topper de zachte konijntjes en de glipperige vissen. De dierenmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen én kan afgesloten worden met een heerlijke hamburger van de hamburgerkraam!

 

  1. Ijsje smullen

Wist je dat wij in Mol beschikken over ongelofelijk veel heerlijke ijssalons? Van een romig hoeve ijsje tot ijsjes met hele gekke, maar lekkere smaken, we hebben het allemaal! Bij elk ijssalon kan je je ijsje meteen op een bankje opsmullen.

 

  1. Fietstochtje maken

Met 2.000 km aan fietsroutes is Mol écht een topgemeente om te fietsen. Langs het kanaal, langs bezienswaardigheden, puur in de natuur, met of zonder gps, … noem maar op. Elke fietser vindt hier zijn ding.

 

  1. Speeltuinen

Voor speeltuinen groot of klein, moet je in Mol zijn! Torenhoge glijbanen, grote zandbakken, leuke speeltuigjes en veel nieuwe uitdagingen wachten op jou en je vriendjes. Heb jij ze al allemaal uitgetest?

 

  1. Tot rust komen (abdij en 15 kap)

Aan de abdij van Postel en aan de 15 Kapellekens kom je een oase van rust binnen. Heel even is het alsof er niets rondom jou is. Pure ontspanning troef.

 

  1. Bootje varen

Zin om zelf kapitein te spelen? Huur een bootje en zoek zelf het ruime sop op! Je krijgt de kans om het roer over te nemen en zelf je koers te bepalen. Superleuk toch?

 

  1. Met de voetjes in’t zand

Het witte zand op onze stranden zorgt voor een exotisch vakantiegevoel. Voetjes uit de schoenen en in het zand en voilà, je bent op vakantie!

 

  1. Minigolfen

Plan een wedstrijdje met je kompanen en sla je slag! Op de verschillende minigolfbanen kan je je vrienden uitdagen tot een leuk tornooi.

 

Win!

Zin om een vollédige bucketlist ter waarde van 220 euro te winnen? De dienst toerisme trakteert! Schrijf je voor 1 juli in op www.visitmol.be/bucketlist en waag je kans!

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be, www.visitmol.be