OCMW zoekt halftijds verpleegkundige voor contract bepaalde duur

donderdag 7 juni 2018

Het OCMW zoekt een halftijds verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Ten Hove. Het gaat om een contract voor bepaalde duur voor drie maanden met kans op verlenging. Er is een snelle indiensttreding gepland. Interesse? Stuur je kandidatuur naar OCMW Mol, afdeling personeel, ter attentie van Shana Minnen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol of via mail aan vacature@gemeentemol.be.

Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging van de bejaarden. Je zoekt en hanteert de beste verpleegmethoden voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Je werkt in een volcontinu systeem, met vroege, late en weekendshiften. De nachtshiften worden opgenomen door de nachtploeg. Sporadisch kan je gevraagd worden om ook een nachtshift op te nemen in geval van ziekte.

Om deel te kunnen nemen, moet je aan volgende voorwaarden voldoen:

• Houder zijn van de beroepstitel van (gegradueerd of bachelor) verpleegkundige;
    en
  • Beschikken over een visum van verpleegkundige;
    en
  • Beschikken over een diploma hoger onderwijs in de verpleegkunde (bachelor in de verpleegkunde of daarmee gelijkgesteld, master in de verpleegkunde) (niveau B) of beschikken over een brevet of diploma van de vierde graad van het secundair onderwijs in de verpleegkunde of van een brevet van aanvullend secundair beroepsonderwijs, afdeling verpleegkunde (gebrevetteerd of gediplomeerd verpleegkundige) (niveau C) of het diploma van ‘gegradueerde verpleegkundige van het hoger beroepsonderwijs HBO5’ (niveau C).

Interesse?

Bezorg ons:

• jouw sollicitatiebrief met motivatie
  • jouw curriculum vitae
  • een kopie van je diploma
  • een kopie van jouw visum van verpleegkundige

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert.

Bezorg je sollicitatie op volgende manier:

• per post (poststempel geldt als bewijs) aan OCMW Mol, afdeling personeel, ter attentie van Shana Minnen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol
  • via mail vacature@gemeentemol.be

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Als je in aanmerking komt, nodigen we je telefonisch uit.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be