OCMW zoekt halftijds verzorgende voor contract bepaalde duur

donderdag 7 juni 2018

Het OCMW zoekt een halftijds verzorgende voor het woonzorgcentrum Ten Hove. Het gaat om een contract voor bepaalde duur van drie maanden met kans op verlenging. Er is een snelle indiensttreding gepland. Interesse? Stuur je kandidatuur per post naar OCMW Mol, afdeling personeel, ter attentie van Shana Minnen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol, of per e-mail aan vacature@gemeentemol.be.

Samen met een team van verpleegkundigen en verzorgenden sta je in voor de verzorging en de verpleging van onze bejaarde bewoners. Je draagt bij aan het creëren van een aangename woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je ziet voortdurend toe op het comfort en de veiligheid van de bewoner. Je bouwt graag mee aan een warme en zorggerichte cultuur. De nachtshiften worden opgenomen door de nachtploeg. Sporadisch kan je gevraagd worden om ook een nachtshift op te nemen in geval van ziekte.

Je beschikt over:

• een studiegetuigschrift 6de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting verzorging
    of
  • een diploma 7de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting thuis- en bejaardenzorg of kinderzorg
  • alle gelijkgestelde diploma’s
    én
  • het visum van zorgkundige

Interesse?

Bezorg ons:

• jouw sollicitatiebrief
  • jouw curriculum vitae
  • een kopie van je diploma
  • een kopie van je visum van zorgkundige

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert.

Bezorg je sollicitatie op volgende manier:

• per post (poststempel geldt als bewijs) aan OCMW Mol, afdeling personeel, ter attentie van Shana Minnen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol
    of
  • via mail aan vacature@gemeentemol.be

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Als je in aanmerking komt, nodigen we je telefonisch uit.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be